DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Lovitură – Anunțul Ucrainei răstoarnă totul în atacul de la Briansk: ‘E o mișcare partizană rusă!’

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Mișcarea partizană din Federația Rusă devine din ce în ce mai puternică, susține Mihailo Podoliak, consilier al şefului administraţiei prezidenţiale de la Kiev, după atacul de la Briansk. Anterior Rusia a acuzat Ucraina că a organizat atacul de la Briansk.

„Povestea despre un grup ucraiean de sabotaj în Federația Rusă este o provocare clasică deliberată. Federația Rusă vrea să-și sperie oamenii pentru a justifica atacul asupra unei alte țări și sărăcia în creștere după anul războiului. Mișcarea partizană din Federația Rusă devine din ce în ce mai puternică și mai agresivă. Teme-te de partizanii tăi”, a fost reacția lui Podoliak, după ce Federația Rusă a acuzat Ucraina că a orchestrat atacul de la Briansk.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde