Lovitură de grație pentru interlopii României! Operațiune mamut a structurilor de forță: aproape 100 de oameni reținuți în 300 de percheziții domiciliare

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Poliţiştii şi procurorii anunţă că, în urma amplelor acţiuni care au avut loc la nivel naţional pentru destrucurarea unor reţele, au fost reţinute 97 de persoane, alte 35 fiind plasate sub control judiciar, informează News.ro. Anchetatorii au confiscat bani, arme şi candităţi importante de droguri.

”La data de 25 mai a.c., Poliţia Română, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Poliţiei de Frontieră şi al Jandarmeriei Române, a efectuat 58 de acţiuni operative, pentru destructurarea unor grupuri infracţionale organizate, specializate în trafic de droguri de risc şi mare risc, precum şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe cu efect psihoactiv” anunţă, vineri, DIICOT şi Poliţia Română.

Potrivit achetatorilor, au fost vizate şi cauze care au ca obiect traficul de persoane, exploatarea persoanelor vulnerabile şi criminalitatea informatică. ”În cadrul operaţiunii coordonate, realizate la nivel naţional, poliţiştii, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au pus în executare peste 300 de mandate de percheziţie domiciliară şi aproximativ 300 de mandate de aducere. În cauzele instrumentate, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au dispus, până la această oră, reţinerea a 97 de persoane pentru 24 de ore şi luarea măsurii controlului judiciar faţă de 35 de bănuiţi”, se mai arată în comunicatele autorităţilor judiciare.

Captură mare de droguri

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 40 de kilograme de cannabis, 4 culturi indoor de cannabis cu instalaţiile aferente, peste 18 kilograme de droguri de risc şi mare risc (droguri sintetice, rezină de cannabis, cocaină, ciuperci halucinogene), peste 900 de comprimate, 60 de mărunţitoare mecanice şi 37 de cântare de precizie.

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *