DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Lovitură grea pentru români, în apropierea iernii! Centralele termice, interzise

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Tot mai multe schimbări au loc la noi în țară, iar unele dintre ele nu sunt deloc potrivite, având în vedere că ne apropiem de sezonul rece. Cu toate acestea, autoritățile au interzis centralele termice și decizia este una finală.

Centralele individuale, complet interzise

Ne apropiem de sezonul rece și ne temem de faptul că am putea rămâne fără căldură sau apă caldă, așa cum se mai întâmplă la noi în țară dintotdeauna. Pentru a evita să fim prinși de astfel de situații, unii se gândesc să își instaleze propria lor centrală termică, dar trebuie să afle că este complet interzis.

Viceprimarul din Cluj Napoca, Dan Tarcea, a anunțat că orașul urmează să investească 200 de milioane de euro până în anul 2030 pentru a-i convinge pe clujeni să revină la rețeaua de termoficare centralizată. Până atunci, le interzice tuturor să își monteze propriile centrale de apartament dacă într-un imobil sunt mai mult de șase apartamente. Scopul este reducerea poluării,

“Noi am avut această Hotărâre de Consiliu Local și am făcut modificarea în Planul Urbanistic General în care am impus această condiție, după care a venit și Guvernul prin Ministerul Mediului care a întărit această chestiune și a dus mai departe lucrul ăsta”, a spus Tarcea.

Ce măsuri pot lua clujenii

CITESTE INTEGRAL PE DESTEPTE

 206 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos