DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Lovitură în afaceri dată de Gigi Becali. Este unul dintre cele mai mari contracte din istoria României

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Gigi Becali a semnat, recent, unul dintre cele mai mari contracte din istoria unei instituţii din România. Patronul lui FCSB a luat în concesiune,de la Agenţia Domeniilor Statului, o suprafaţă de 850 de hectare, dintre care 755 de hectare sunt teren agricol.

Lovitură în afaceri dată de Gigi Becali. Patronul lui FCSB, recunoscut pentru „tunurile” imobiliare, îşi dezvoltă afacerile şi, în urmă cu două săptămâni, a semnat un contract foarte important în agricultură. Latifundiarul din Pipera a luat în concesiune de la Agenţia Domeniilor Statului o suprafaţă de 850 de hectare, dintre care 755 sunt teren arabil, anunţă profit.ro.

Terenul se află în zona localităţilor Tulcea, Nufăru, Mahmudir şi Murighiol, iar la licitaţie Gigi Becali a venit cu cea mai mare ofertă, cu o arendă de 2.433 de kilograme de cereale la hectar pe an, în condiţiile în care licitaţia a început de la 732 de kilograme de cereale la hectar pe an.

„Cu mare bucurie vă anunţăm că ADS-Agenţia Domeniilor Statului, prin domnul Sava George, Directorul General Adjunct, a semnat astăzi unul dintre cele mai mari contracte de concesiune din istoria ADS! Îi mulţumim domnului George Becali pentru cooperare şi îi urăm spor în exploatarea cu succes a Pământului Românesc!”, a anunţat Agenţia Domeniilor Statului prin intermediul unei postări pe contul oficial de Facebook.

 176 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos