DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Lovitură pentru românii cu pensii de peste 2000 de lei. Majorarea este mai mică de 12,5%

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ministrul Muncii admite că pensiile de peste 2000 de lei sunt supuse impozitării, dar susţine că vouchere sociale compensează diferenţele.

Majorarea de 12,5% la pensii e mai mică, în realitate, o recunoaşte chiar ministrul Muncii, Marius Budăi. Majorarea de 12,5% la pensii e mai mică, în realitate, pentru cei care iau peste 2.000 de lei. Asta, din cauza impozitului – toate pensiile mai mari de 1.800 de lei vor fi majorate cu 10%. Marius Budăi – ministrul Muncii a precizat că măsurile de sprijin compensează diferența.

„Nu este doar 10, depinde de praguri. Mă bucur și fac recurs la memoria dvs: aceste discuții pe care le promovați despre majorarea de venituri nu le-ați avut în anii anteriori. Prezența PSD la guvernare a adus discuții despre majorări.

Aceste calcule le-am făcut și noi și de aceea avem măsuri de sprijin. Am creat pentru toată lumea acea majorare a punctului de pensie. Iată că prezența noastră la guvernare a adus închiderea discuțiilor despre majorarea cu 40%, se majorează cu un pic mai mult. Și avem sprijin care să ajute în această perioadă grea de iarnă, dar și pentru anul 2023”, a explicat Marius Budăi.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 18 Total vizualizari,  10 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos