DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Ludovic Orban despre Înviere și restricții: „este un eveniment de importanță capitală”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ludovic Orban a vorbit despre măsurile care vor fi luate în noaptea de Înviere și pe care urmează să le decidă și să le comunice Guvernul României. El a spus că la nivel european există o dezbatere conform căreia persoanele vaccinate să poată fi scutite de restricții.

Ce restricții vom avea în noaptea de Înviere

Orban spune că prin vaccinarea unui număr cât mai mare de persoane, România are șanse să revină la normalitate. În ceea ce privește participarea la slujba de Înviere, fostul premier spune că enoriașii se vor putea bucura de această sărbătoare, în condițiile respectării măsurilor de protecție și distanțare fizică.

„O asemenea decizie o va lua Guvernul. În perspectiva mea, Sfintele Sărbatori de Înviere a Domnului nostru reprezintă un eveniment de importanță capitală și oamenii, în condițiile respectării condițiilor de sănătate, pot participa la slujbă și să se bucure de această sărbătoare”, a declarat fostul premier al României.

În noaptea de Înviere, circulația va fi permisă în intervalul 20.00-02.00, timp în care credincioșii vor putea participa la slujbă. Participarea la slujbă se va face cu respectarea tuturor normelor de protecție sanitară și distanțare fizică.

„Deschiderea tuturor oficialităților pentru buna, ordonata și în același timp fireasca desfășurare a Slujbei de Înviere, ca și a celorlalte sărbători proprii altor culte religioase în următoarea perioadă, indică faptul ca acestea se vor putea desfășura normal, cu respectarea riguroasă a tuturor măsurilor sanitare ce vor rămâne obligatorii (purtarea măștii, distanțarea sanitară, deplasarea pe jos sau cu mijloc de transport propriu la lăcașul de cult de care aparținem etc”, a fost mesajul Patriarhiei.

Citeste continuarea pe Huff.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde