DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Ludovic Orban, lovitură la temelie pentru Nicolae Ciucă: dăm Guvernul în judecată! Este un atentat la democrație

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, a anunțat că va da în judecată Guvernul pentru că refuză să organizeze alegeri în cele 40 de localitățile unde s-a vacantat fotoliul de primar.

”Dacă alegeri nu sunt, democrație nu este

Am luat decizia de a da în judecată guvernul pentru a obține o hotărâre judecătorească care să oblige guvernul să respecte legea și să organizeze alegeri locale în cele peste 40 de localități unde s-a vacantat funcția de primar sau a fost dizolvat consiliul local.

Deși guvernul a primit încă de anul trecut adrese oficiale de la AEP prin care a fost informat de faptul că multe localități au rămas fără primar, acesta a refuzat să emită hotărârile de guvern pentru organizarea alegerilor. Nu există atentat mai grav la adresa democrației decât refuzul de a organiza alegeri. Singura sursă de legitimitate pentru aleși este votul acordat de cetățeni. Cine nesocotește dreptul de vot al oamenilor este un dușman al democrației.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 74 Total vizualizari,  32 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde