DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Lună Nouă 11 februarie 2021. Camelia Pătrășcanu îți spune cum te eliberezi de lucrurile negative

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Lună Nouă 11 februarie 2021. Este Lună Nouă în Vărsător. Cum va fi afectată fiecare zodie în parte. Până pe 20 februarie este și Mercur Retrograd. Cum ne va influența în funcție de zodie. Care este cea mai convenabilă versiune de viitor pentru noi.

Lună Nouă 11 februarie 2021

Pe 11 februarie 2021 este Lună Nouă în Vărsător. Camelia Pătrășcanu spune că la Lună Nouă se face ritualul cu foc care ne ajută să ne centrăm mai bine și să ne aliniem mai mult cu intenția noastră. Trăirea care există în acest ritual ne poate ajuta să ajungem o stare de înălțime a conștiinței care poate materializa dorințele noastre.

„La Lună Nouă, ritualul este cu foc. Încă mai sunt bune aceste obiceiuri. Simbolic aruncăm în foc lucruri de care nu mai avem nevoie în viața noastră. Cutii de medicamente, cauze care au dus la îmbolnăviri, obiecte vestimentare asociate cu anumite perioade din viață. E purificator”, a spus Camelia Pătrășcanu.

Nu este, însă, suficient să facem asta, ci e nevoie de mai mult de atât. Ca să ne putem pregăti un alt viitor mai bun, trebuie să ne eliberăm de tot ce e rău în viața noastră.

În primul rând, este foarte important să găsim cauzele care au dus la nemulțumirea noastră. E o cale destul de stufoasă și întortocheată, dar e primul pas spre eliberare tot ceea ce nu ne lasă să trăim bine.

Tot Camelia Pătrășcanu spune că fricile de tot felul ni s-au activat acum mai mult decât anul trecut și că trebuie să ne găsim libertatea exterioară.

Continuarea pe Huff.ro

 253 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos