DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Magazinele ar putea fi închise de la ora 18.00. Ce măsuri iau în calcul autoritățile

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Pe măsură ce numărul cazurilor de infectare cu coronavirus cresc simțitor în România, autoritățile regândesc situația și trasează noi măsuri. Au fost luate în calcul mai multe măsuri, printre care închiderea magazinelor mai devreme în weekend, și limitarea circulației pe timp de noapte mai devreme decât este acum.

Magazinele ar putea fi închise de la ora 18.00

Autoritățile iau în calcul noi restricții, după ce mai multe localități din țară au depășit rata de infectare 6 cu coronavirus. Marți a avut loc o ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, în care membrii au venit cu propuneri de măsuri și restricții pentru limitarea răspândirii virusului Sars Cov2.

Printre propuneri a fost și închiderea magazinelor de la ora 18.00, dar doar în zilele de weekend.

Oficialii au oferit astăzi declarații cu privire la intrarea în caantină și la închiderea școlilor. Astfel, Ministrul Educației a spus clar și răspicat faptul că școlile se vor închide și se va trece la învățământul online, numai în cazul localităților care sunt carantinate.

De asemenea, Sorin Cîmpeanu a atras atenția că a fost făcută o modificare în Ordinul comun al celor două ministere – Educației și Cercetării cu privire la cazul în care se opresc cursurile cu prezență fizică.

Vacanța de primăvară de o lună în 2021

Citeste continuarea pe Huff.ro

 135 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos