Mai mulţi locatari au sărit să-şi bată vecinii neglijenţi, la incendiul puternic din Bucureşti: „Am venit acasă cu 200 la oră”

Puşi la pământ şi încătuşaţi. Personaje principale, proprietarii unor apartamente distruse de un incendiu în Bucureşti. Supăraţi că focul a pornit din neglijenţa chiriaşilor care locuiau la ultimul etaj, oamenii au vrut să îşi facă singuri dreptate. S-au luat la harţă inclusiv cu poliţiştii.

Pe de-o parte pompierii încercau să stingă focul, pe de altă, poliţiştii puneau încătuşau doi dintre proprietarii apartamentelor din imobil. Focul a izbucnit într-un apartament de la ultimul nivel, unde o femeie locuia cu chirie. Uitase câteva lumânări aprinse.

Locatarii au sărit să-şi bată vecinii

Proprietara apartament: „Era o lumânare pe masă. S-a topit. A căzut lumânarea de pe farfurie, s-a topit şi a pornit incendiul”. „Pur şi simplu s-a întâmplat. Nu a vrut nimeni să ajungem în situaţia asta. Trei lumânări au fost. S-au topit. Pur şi simplu s-a întâmplat”

Alarmaţi de fumul dens, oamenii au anunţat pompierii şi au reuşit să iasă din locuinţe. Până la scandal a mai fost un singur pas. Cum n-au reuşit să calmeze spiritele, poliţiştii au recurs la cătuşe şi amenzi.

„Eram supărat că le-am tot spus de ani de zile, băi, dacă ia foc ceva de ani de zile nu aveţi pe unde intra. Au zidit zidul”

„Eu am fost anunţat de un vecin. Anunţat de un vecin şi am venit acasă cu 200 la ora…La mine e funingine tot”

Vezi video pe ObservatorNews.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos