DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Mai puține restricții pentru persoanele vaccinate. Anunțul făcut de autorități!

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Mai puține restricții pentru persoanele vaccinate! Anunțul a fost făcut de de preşedintele Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA), Daniel Mischie.

Ministerul Sănătății și ministerul Economiei au format un grup de lucru ce are ca scop introducerea unor libertăți pentru persoanele care s-au vaccinat anti-COVID.

Mai puține restricții pentru persoanele vaccinate!

Mai precis, autoritățile își doresc ca persoanele vaccinate sau cele cu test COVID negativ să poată participa la evenimentele interzise sau restricționate parțial, precum competițiile sportive, teatru sau cinema. Totodată, se ia în calcul și ca acestea să poată servi masa la restaurant, fără să existe o limită de persoane.

Ministerul Sănătății și cel al Economiei a avut deja o întâlnire cu reprezentanți ai mediului privat pentru a discuta aceste propuneri.

“Se dorește un grup de lucru cu actorii privați și autorități, sub directa coordonare a premierului, cu miniștrii Sănătății și Economiei. La finalul acestei săptămâni, secretarul de stat Paul Ene de la Ministerul Economiei va coordona prima întâlnire a grupului de lucru”, spune Daniel Mischie.

Citeste continuarea pe StiriRomania.ro

 177 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos