DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Mall-uri închise în weekend? Premierul Florin Cîțu, precizări despre restricțiile care vor intra în vigoare: „Magazinele vor fi…”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Starea de alertă a fost prelungită în România, iar noile restricții vor intra în vigoare începând cu data de 14 martie. Premierul Florin Cîțu a precizat ce se va întâmpla cu mall-urile din România în perioada weekendului.

Deși au existat mai multe discuții referitoare la restricțiile care ar trebui impuse în România, având în vedere că numărul cazurilor noi de îmbolnăvire cu COVID-19 este în creștere de la o zi la alta, premierul Florin Cîțu a dat asigurări că autoritățile nu își doresc să impună măsuri stricte în perioada următoare.Ce a spus premierul despre funcționarea mall-urilor din România?

Florin Cîțu, informații de ultimă oră. Mall-urile ar pute fi închise în zilele de weekend? 

Comparativ cu ultimele săptămâni, numărul cazurilor noi de coronavirus a crescut, motiv pentru care autoritățile au luat decizia de a introduce noi restricții. Astfel, starea de alertă a fost prelungită, circulația va fi interzisă în intervalul 22:00-05:00, iar unitățile de cazare din zonele montane vor funcționa la 70% din capacitatea maximă. 

Citeste continuarea pe KanalD.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde