DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Mama agresoarei de 14 ani lucra la Protecția Copilului de 18 ani

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Povestea care a făcut înconjurul lumii in teribilul filmulet postat pe retelele de socializare de catre @CampaniaStopBullyRo ajungand in peste 35 de tari, in care 3 tinere o agreseaza pe a 4 a .

Ce este cel mai grav, mama uneia dintre agresoarele de 14 ani lucra pentru Protectia Copilului de mai bine de 18 ani, iar cand au fost intrebati de mass-media daca stiau de nenorocirea pe care fata lor a comis-o au spus ca nu stiau de asa ceva.

Un lucru foarte trist este ca doar fata de 14 ani putea răspunde penal, dar după 24 de ore a fost eliberată, în custodia părinților, moment in care toata Romania a fost si este indignata de aceasta decizie.

Acest caz NU trebuie sa ramana asa, indiferent de cine sunt parintii acelor copii, ei trebuie sa raspunda in fata legii pentru ceea ce au facut, indiferent ca au 10 ani sau ca au 18 ani, ei pot reprezenta un pericol in spatiul public!

O simpla amenda de 500 Lei nu rezolva absolut nimic, cunoastem cazuri in care un alt tanar a maltratat o pisicuta dupa care cu sange rece i-a luat viata, a fost identificat , i-au facut dosar penal iar la 3 zile distanta acest copil a mai facut o fapta asemanatoare si postase nenorocirea pe Facebook.

Nu trebuie sa trecem cu vederea ca sunt niste copii, pot ajunge viitori psihopati, criminali, pedofili, ei trebuie sa raspunda INDIFERENT DE VARSTA in fata legii pentru faptele lor, si sa faca puscarie!

Ca este copilul lui mami si al lui tati, asta nu este de ajuns, parintii la fel trebuie sa raspunda in fata legii pentru ceea ce fac copii lor!

 335 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos