DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Mama lui Lucian Viziru are coronavirus și este internată la Matei Balș. Actorul este departe de ea, izolat în Germania

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Pe Lucian Viziru, pandemia de coronavirus l-a prins în Germania, acolo unde este mutat de 7 ani, împreună cu familia. Actorul este căsătorit și are un copil, iar viața lui s-a schimbat după ce a renunțat la filmări și s-a mutat într-o țară străină. În timp ce el stă izolat cu familia în Germania, în plin lockdown cauzat de coronavirus, mama lui se chinuie să scape de infecția cu Sars Cov 2.

Mama lui Lucian Viziru are coronavirus și este internată în spital

Lucian Viziru este departe de România, dar și-a lăsat o parte din familie acasă și este cu gândul la cei dragi. Din păcate, mama lui este infectată cu coronavirus și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Augustin a fost cel care a dus-o la spital și se ocupă ca ei să nu-i lipsească nimic. Mama fraților Viziru este internată la Spitalul Matei Balș din Capitală.

Am internat-o pe mama pentru că are COVID. Nu se simte prea bine. Am avut şi eu în decembrie anul trecut, sunt în regulă acum, nu am avut mari probleme. Stiu inca ca mama este pe mâini bune. Sincer, îmi era frică de spital, am dus-o la Matei Balş cu salvarea şi totul este bine. Este sub control, conectată la un aparat cu oxigen, a declarat Augustin Viziru.

Cum trăiește Lucian Viziru în Germania

Lucian Viziru a renunțat la viața de artist și la lumina reflectoarelor și s-a mutat în Germania, împreună cu soția lui Ema. Cei doi au un băiețel pe nume Mihai, de care sunt foarte mândri. În Germania, Lucian profesează ca antrenor de tenis de performanță.

Desigur, din cauza pandemiei de coronavirus, în această perioadă, toate activitățile de acest gen au fost sistate: nu ai voie să ieși din casă fără un motiv întemeiat.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 189 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos