DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Mama și-a abandonat copilul de numai un an într-o casă părăsită, dar peste 10 ani se întoarce acolo și descoperă ceva care o face să i se înmoaie picioarele: ,,Sunt eu, vreau să vorbesc cu…” Ce se întâmplase cu copilul a lăsat o țară întreagă fără cuvinte

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Locuitorii orașului rusesc Yaroslavl nu vor uita niciodată un incident care a avut loc în urmă cu peste 10 ani de zile.

Totuș a început atunci când un vecin a auzit un copil, bebeluș încă, plângând într-o casă din apropiere. Nu s-a gândit prea mult la asta și și-a continuat treburile pe care le avea de rezolvat în acea zi. Dar în ziua următoare, copilul continua să plângă. Niciun vecin nu văzuse pe cineva în casa de unde venea plânsul, și nu era niciodată luminile aprinse înăuntru, nici măcar seara.

Dar în acel punct vecinii au început să se îngrijoreze și au chemat poliția. Aceștia au venit și când au intrat în casă, înăuntru era complet gol. Cei care locuiseră acolo luaseră totul și dispăruseră. Singurul lucru pe care-l mai lăsaseră în urmă era propriul lor copil!

Copila de numai un an a fost găsită pe podeaua murdară și era clar că stătuse acolo timp de câteva zile. O investigație a arătat că numele fetiței era Liza Verbitskaya, iar părinții ei parcă intraseră în pământ, nimeni nu îi putea găsi.

Liza a fost dusă la spital, unde s-a recuperat în câteva zile. În același spital era și o femeie, Inna Nika, care avea grijă de fiul ei bolnav, mama stătea zi și noapte la căpătâiul lui, dar într-o zi a auzit un urlet din camera alăturată și s-a dus să vadă despre ce era vorba. A văzut-o pe Liza și instinctele ei de mamă i-au cerut să o protejeze și să aibă grijă de ea. Din acea zi, Inna a vizitat-o pe Liza zilnic și i-a adus haine, jucării, mâncare. Într-o zi, Inna a vizitat-o pe cea mică și a observat că nu mai era în camera ei de spital, a aflat apoi că fusese dusă la un orfelinat. S-a dus și la orfelinat pentru a o vedea, dar atunci i-a fost clar că trebuie să o adopte!

Citeste continuarea pe Parintidenota10.ro

 242 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos