Marcel Boloş îi taie elanul lui Sorin Grindeanu. „Dacă cei de la Ministerul Transporturilor realizează 419 km de autostradă asumaţi prin PNRR, vor fi declaraţi eroi naţionali”

Marcel Boloş, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, susţine că este “foarte grea” misiunea Ministerului Transporturilor, condus de Sorin Grindeanu, de a realiza peste 400 de kilometri de autostradă prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Marcel Boloş este de părere că Sorin Grindeanu şi angajaţii Ministerului Transporturilor vor fi „declaraţi eroi naţionali” dacă vor realiza obiectivul asumat prin PNRR.

„Eu ştiu că Ministerul Transporturilor are o abordare pro-activă şi, într-adevăr, au o misiune foarte grea, acest lucru este de departe limpede. Pentru dumnealor 419 kilometri de autostradă, dacă îi realizează, pot fi declaraţi eroi naţionali”, a afirmat Marcel Boloş într-un interviu acordat Antena3, conform News.ro.

De asemenea, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a vorbit şi despre absorbţia fondurilor europene în România, avertizând că peste două mii de proiecte se află în riscul de a nu fi terminate la termen.

CITESTE INTEGRAL PE ROMAANIATV

 84 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.