DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Marcel Ciolacu, întrebat dacă ar accepta să fie ministru al Apărării: „Categoric, da! Întotdeauna e o mare mândrie”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Marcel Ciolacu nu exclude varianta de a fi noul ministru al Apărării, după demisia lui Vasile Dîncu din fruntea ministerului.

Întrebat dacă ar accepta să devină ministru al Apărării, în cazul în care i s-ar propune acest lucru, Marcel Ciolacu a spus un „da” hotărât, precizând că ar fi o mare mândrie, dar că momentan este președintele Camerei Deputaților și al PSD.

Ciolacu vrea să fie ministru al Apărării

„Categoric, da. Întotdeauna e o mare mândrie să fii ministru al Apărării, dar în acest moment cred că trebuie să decid care sunt exact priorităţile PSD şi unde m-au împins colegii mei. Momentan sunt preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedintele PSD. Nu cred că este momentul în care eu să iau o decizie ca eu să fiu ministru. Eu am spus că pentru orice om este o onoare”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Legat de o rocadă prin care PSD să preia portofoliul Energiei şi să lase liberalilor conducerea Ministerului Apărării, Ciolacu a explicat că nu există astfel de discuții.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 134 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos