Marcel Pavel, revoltat de atitudinea „LGBT+” a lui WRS, reprezentantul României la Eurovision: „A luat-o razna planeta!”

WRS, participantul din partea României în finala Eurovision, a fost ridiculizat de către celebrul cântăreț Marcel Pavel.

Interpretul care în urmă cu 20 de ani s-a clasat pe locul 9 în finala Eurovision alături de Monica Anghel, cu piesa „Tell Me Why”, s-a arătat deranjat că WRS a afișat o atitudine feminină pe scena concursului muzical.

„Am văzut un bărbat cu atitudine feminină pe scenă şi mă opresc aici. La interpretarea vocală… Mă abţin! S-au dus valorile esenţiale ale acestui concurs. Planeta a luat-o razna. Nu am apucat să mă uit la semifinală, cea în care a concurat şi România, pentru că nu am avut efectiv timp. Dar din prima semifinală mi-au plăcut Letonia şi Moldova, şi nu neapărat pentru că sunt subiectiv.

Mi-au plăcut dinamica lor şi interpretarea. La reprezentanţii Moldovei mă refer. Mi-au plăcut foarte mult. În ceea ce îl priveşte pe reprezentantul nostru, eu aş fi făcut altă alegere din start. În opinia mea aş fi ales un concurent cu vocea şi pianul de la Selecţia Naţională”, a declarat Marcel Pavel pentru Fanatik.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 166 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.