DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Marea Britanie amenință Rusia că vor exista consecinţe grave dacă ea va utiliza arme nucleare în Ucraina

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Regatul Unit l-a atenţionat luni pe preşedintele rus Vladimir Putin că vor exista consecinţe grave dacă Moscova va utiliza arme nucleare în Ucraina şi a atenţionat că un astfel de pas va schimba natura conflictului, informează Reuters, potrivit Agerpres.

“Nicio altă ţară nu vorbeşte despre utilizare nucleară. Nicio ţară nu ameninţă Rusia sau pe preşedintele Putin”, a declarat şeful diplomaţiei britanice James Cleverly în faţa parlamentarilor.

“Ar trebui să fie clar că pentru Regatul Unit şi pentru aliaţii noştri, orice utilizare de arme nucleare va schimba natura conflictului. Aceasta va avea consecinţe grave pentru Rusia”, a atenţionat ministrul de externe britanic.

Vladimir Putin şi alţi oficiali ruşi au afirmat de mai multe ori în ultimele săptămâni că Rusia ar putea folosi bombe nucleare pentru a-şi apăra integritatea teritorială. Remarcile respective au fost interpretate în Occident ca ameninţări implicite cu lansarea lor în teritoriile ucrainene pe care Moscova pretinde că le-a anexat.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 94 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos