Maria Ghiorghiu face previziuni sumbre pentru viitorul apropiat. Incredibil ce i-a apărut în vis

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Share

Maria Ghiorghiu face previziuni sumbre pentru viitorul apropiat. Clarvăzătoarea spune că ne așteaptă vremuri grele și face referire la credință, spunând că doar cu ajutorul ei vor trece peste toate. Recent, Maria Ghiorghiu a avut un vis înfricoșător din care s-a trezit zbuciumată.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu este cea care a prezis mai multe evenimente majore petrecute în țara noastră și în lumea întreagă. Sunt mulți care cred în capacitatea ei de a vedea în viitor. Femeia a făcut recent o nouă previziune alarmantă. Ea are un blog unde scrie periodic despre previziunile pe care le are, iar de multe ori acestea nu sunt deloc vesele.

Clarvăzătoarea a spus că a fost trezită de un zgomot – un răget înfricoșător al unei creaturi care semăna cu un leu, dar avea coarne și o gură foarte mare.

“M-a trezit un răget puternic, care făcea să se cutremure și Cerul și Pământul. Văd înspre Est o imagine vie și extrem de înfricoșătoare. La prima vedere, imaginea ce apăruse pe Cerul senin era a unui LEU viu, un cap de LEU înfuriat care răgea de se cutremură pământul. Numai că, acest LEU avea și două coarne mari, iar în jurul lui Cerul s-a întunecat; nori negri s-au adunat în jurul lui.(…) Avea o gură mare că ar fi înghițit un om cu totul”, a spus Maria Ghiorghiu.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a interpretat acest vis și a spus că ne așteaptă vremuri grele, peste care vom trece numai cu credință tare în Dumnezeu și în Maica Domnului. Ea a mai spus că trebuie să fim buni și curați la suflet, să avem iubire și milă față de semenii noștri.

Dragii mei, trebuie să fim convinși de faptul că acolo unde există Credință și Lumina Învierii Lui Hristos, acolo unde există iubire de semeni, diavolul nu are ce caută. Nu poate intra în sufletul nostru.

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce a prevestit tragedia de la Colectiv. Aceasta a făcut câteva previziuni legate de anul 2021 în care a spus că bisericile vor fi atacate și că în ciuda tuturor greutăților, România este o țară ocrotită. Ea a prevestit atacuri teroriste care implică un pod mare din Paris.

RECLAMA 8

Sursa Fresh24.ro

Loading