DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Marius Budăi, decizia anului privind pensiile. Anunț pentru milioane de români: E cea mai mare victorie

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Marius Budăi, ministrul Muncii, și-a menținut în ultimele luni decizia de a negocia la PNRR creșterea pensiilor din România, iar acum a venit cu un mesaj triumfalist pentru pensionarii și viitorii pensionari din România. Astfel, va fi eliminat pragul maxim stabilit de USR și Florin Cîțu, pentru majorarea pensiilor românilor.

Anunț pentru milioane de români: E cea mai mare victorie

Eliminarea pragului stabilit de USR și Cîțu, respectiv PNL, cu Ursula von der Leyen, reprezintă o mare victorie pentru PSD și pentru români, susține Marius Budăi.

„Despre pensiile contributive, cea mai mare victorie pentru români va fi eliminarea din PNRR a acelui procent inuman la adresa cetățenilor români, de a fi condamnați la sărăcie pentru următorii 50 de ani și este clar că din discuțiile de până acum, de la nivelul UE, de la nivelul familiei Socialiștilor-Europeni, avem toată susținerea acestui procent din PNRR. Să nu mai condamnăm cetățenii României la sărăcie pentru următorii 50 de ani.

În PNRR se vorbește să nu avem 9,4% (n.r. – din PIB, cheltuieli maxime cu pensiile). Niciun stat membru UE nu are în PNRR așa ceva. Nicăieri nu există acest prag! Aceasă inepție trebuie scoasă din UE.

CITESTE INTEGRAL PE MEDIAFLUX

 134 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos