DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Mărturia eroilor fetei care s-a aruncat pe şine, la metrou: “S-a răzgândit că ne-a văzut acolo”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Au întins mâna în secunda potrivită şi au salvat o viaţă. Este mărturia simplă a unor oameni care au ales să nu fie nepăsători şi au devenit eroi – salvatorii fetei care s-a aruncat pe şine la metrou. Unul dintre ei este fiul marelui fotbalist Dănuţ Lupu, Răzvan. Tânărul spune că luna aceasta este şi ziua lui şi că şansa la viaţă pentru alt om e cel mai frumos cadou posibil. Ei sunt eroii, dar statul ar fi putut fi complice la o moarte tragică. Încă una. De patru ani, promisiunea instalării unor panouri care să prevină astfel de evenimente a rămas tot la stadiul de proiect.

  • Alexandra şi Răzvan au intervenit pentru a salva o fată care s-a aruncat în faţa metroului.
  • Fata care s-a aruncat în faţa metroului este internată în spital.

Alexandra, martor: Şi acum, când închid ochii, o văd pe ea sărind acolo.

Răzvan, martor: S-a uitat în ochii mei şi pur şi simplu am tras-o de mână. A fost milisecunda aia în care eu am reuşit să o trag şi a lovit-o metroul peste picior.

Răzvan şi Alexandra. Sunt cei doi îngeri păzitori ai fetei de 15 ani care s-a aruncat în faţa metroului. 8 secunde. Atât a trecut din momentul în care fata a ajuns pe şine până când metroul a intrat în staţie. 8 secunde în care prezenţa lor de spirit a salvat o viaţă.

Alexandra, martor: A văzut că metroul se apropie şi a sărit între şine. Am strigat la ea. S-a răzgândit că ne-a văzut acolo şi i-am atras atenţia.

Răzvan, martor: Nu am stat să gândesc, nu am stat să analizez prea mult, am văzut-o, am ţipat la ea, dă-mi mâna, şi mi-a dat mâna.

Instinct a avut şi mecanicul de tren. La intrarea în staţie, când a văzut-o pe fată, Dumitru Dan a frânat brusc şi, poate, a oferit fracţiunea de secundă care a făcut diferenţa.

Continuare pe ObservatorNews.ro

 155 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos