Medic din Israel, dezvăluiri despre „tratamentul-minune” împotriva COVID, descoperit la un Spital din Tel Aviv: „Se folosește sub formă de inhalații” (EXCLUSIV)

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Cercetătorii din Israel au găsit un nou tratament anti-COVID-19, la Spitalul Ichilov din Tel Aviv. Medicul Herman Berkovits, doctorul personal al premierului Benjamin Netanyahu, a explicat pentru GÂNDUL.RO că medicamentul se numește EXO CD-24 și este o substanță proteică care a fost folosită în cercetarea cancerului.

30 de bolnavi externați în 4 zile

Un profesor de la acest spital a folosit această substanță proteică, folosită mai mult pentru cercetarea cancerului, pe 30 de pacienți cu COVID-19, cu o formă de boală medie spre severă, ce nu erau dependenți de oxigen. În două zile, acești bolnavi au reacționat extraordinar și în patru zile deja 29 dintre ei au fost acasă. De altfel, și pacientul numărul 30 a ajuns acasă în cea de-a cincea zi. Este o substanță ieftină și ușoară care se folosește sub formă de inhalație o dată pe zi, timp de cinci zile. A fost un experiment doar pe 30 de bolnavi, însă pentru a continua această cercetare trebuie să fie făcută pe sute de bolnavi”, a explicat medicul Herman Berkovitz pentru GÂNDUL.

Cu toate că în prezent este prematur să vorbim despre o eficiență la scară largă a medicamentului, medicul Berkovits spune că este optimist, iar acest tratament le dă speranțe medicilor israelieni.

Pentru a continua însă experimentul, medicii din cadrul Spitalului Ichilov din Tel Aviv au nevoie de aprobarea Ministerului Sănătății.

Experimentul trebuie realizat pe sute de pacienți

Dacă experimentul pe sute de bolnavi va da rezultate, atunci putem spune că într-adevăr am reușit. Foarte multe medicamente au fost experimentate în acest an pandemic, în toată lumea, însă, din păcate, foarte puține ajută. Cel mai probabil, Ministerul va da aprobare săptămâna viitoare și atunci se vor face experimente pe sute de bolnavi”, a mai precizat medicul Herman Berkovits.

Vaccinarea populației: 25% din cazurile grave au scăzut

Vaccinarea persoanelor cu vârste de peste 60 de ani din Israel a redus cu aproape 50% incidența maladiei COVID-19, iar numărul cazurilor grave a scăzut cu peste 25% în ultimele două săptămâni, a anunțat prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu.

Israelul a demarat campania sa națională de vaccinare pe 19 decembrie și a ajuns deja la o rată de acoperire vaccinală de 35% pentru populația sa de 9 milioane de locuitori, a anunțat guvernul israelian, potrivit Reuters.

RECLAMA 8

Sursa: gandul.ro

Loading