DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Medicul Flavia Groșan jignit grav de jurnalistul Cristian Tudor Popescu

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Cristian Tudor Popescu îi aduce jigniri grave celei mai celebre doctorițe din acest moment Flavia Groșan. Reamintim că doamna doctor a apărut la Antena 3 într-un interviu unde povestea despre faptul că rețeta sa de tratament împotriva coronavirus este alta.

Doctorița și-a atras foarte mulți susținători, dar în același timp și persoane care o critică. Chiar o colegă medic i-a făcut plângere la Colegiul Medicilor și luni se așteapta decia comisiei de etică.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu o jigneste grav pe doamna doctor Flavia Groșan

În intervenția lui CTP de la Digi 24, jurnalistul o acuză pe doctoriță că ar avea probleme psihice.

„Le-am citit pe toate. Există o singură postare care spune: „eu nu prea înţeleg ce zice această doamnă. Văd că ăia care comentează înainte îi dau cu binecuvântările, atât”. Restul sunt ce am citit aici: „erou naţional”, „zeiţă”, „ministrul Sănătăţi (sic!)”. Cum aş putea eu să numesc aceste persoane? Le-aş numi „maglavite”. Ce avem aici este un Maglavit perfect.

Această doamnă spune că a vindecat 1.000 de oameni. Unde sunt? Dânsa are un cabinet particular. Există vreo înregistrare – cu ce stare au venit la dânsa, cum au plecat, ce diagnostic le-a fost pus, tot de către dânsa? Diagnostic pe care spune că îl pune după voce, la telefon. Ca marii vindecători din perioada sovietică, care vindecau la televizor. Se vindecau oamenii doar uitându-se la ei. Doamna vindecă prin calculator, online, nu e nevoie să te duci la ea cabinet.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 195 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos