DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Medvedev profețește ‘apocalipsa totală’: ‘Dorința obsesivă a Occidentului de a sfâșia Federația Rusă a dus la operațiunea militară specială’

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

„Occidentului îi pasă doar de propriile interese, în timp ce împingea Rusia în abis”, a declarat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, într-un articol pentru Izvestia, relatează TASS. Medvedev continuă în acest fel seria declarațiilor „războinice” împotriva Occidentului.

„Dorința obsesivă a Occidentului de a sfâșia Federația Rusă a dus la o operațiune militară specială”, a argumentat Medvedev invazia în Ucraina.

Apocalipsa „totală”

Înaltul oficial rus condamnă lumea Occidentală și susține că se îndreaptă spre o „apocalipsă totală”.

„Dușmanii Rusiei, susținând regimul de la Kiev, conduc lumea către un fiasco și o apocalipsă totală, dar Rusia nu va permite acest lucru. O amenințare la adresa existenței Federației Ruse ar ridica problema existenței întregii civilizații umane. Nu avem nevoie de o lume fără Rusia. Nu va funcționa pentru a distruge Rusia la fel de ușor ca URSS”, mai spune oficialul. De asemenea, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei a numit „agresiunea Georgiei”, susținută de Occident, „împotriva Osetiei de Sud în 2008 și nedorința de a recunoaște rezultatele referendumului din Crimeea din 2014 drept puncte de neîntoarcere”.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde