DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Medvedev susţine că Moscova este „gata să folosească forţa nucleară pentru a apăra regiunile anexate”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Rusia a stabilit când va folosi forţa nucleară. „Occidentul împinge lumea către un război global, doar victoria Rusiei este o garanţie împotriva războiului mondial”, a scris Dmitri Medvedev pe Telegram, adăugând că Occidentul continuă să repete că „Rusia nu poate fi lăsată să câştige.

Victoria completă a Rusiei în Ucraina este singura garanție împotriva unui conflict mondial spre care împinge Occidentul, susține Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate a Rusiei. El argumentează că, dacă Ucraina își recuperează teritoriile ocupate de Rusia, acest lucru constituie o amenințare la adresa existenței Federației Ruse, ceea ce ar fi un motiv pentru folosirea armelor nucleare.

„Să spunem lucrurilor pe nume. Țările occidentale împing lumea spre un război mondial. Iar singura garanție împotriva unui conflict mondial este victoria completă și finală a Rusiei”, a scris Dmitri Medvedev pe contul său de Telegram, potrivit TASS.

El a făcut apel la „logica simplă”. „Teza binecunoscută a țărilor occidentale este că «Rusia nu poate fi lăsată să câștige războiul». Ce înseamnă asta în realitate? Să urmăm logica simplă.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 72 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos