DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Mesajul dureros pe care i l-a transmis Nea Marin lui Liviu Vârciu: „Așa se va întâmpla dacă nu își bagă mințile în cap!”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Share

Este cunoscut de toată lumea faptul că între Nea Marin și Liviu Vârciu există o relație cu totul și cu totul specială, în ciuda tuturor „altercațiilor” pe care le aud. Chiar dacă nu au nicio legătură de sânge, cei doi se consideră tată și fiu, dar chiar și așa, celebrul coregraf a mărturisit că există lucruri care îł deranjează la actor și pe care, dacă nu le va schimba, atunci vor exista consecințe.

Invitat în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, Nea Marin a vorbit despre perioada în care a stat în izolare cu soția sa, din cauza infectării cu noul coronavirus, dar și despre relația care există între el și Liviu Vârciu, de fapt.

Nea Marin a recunoscut că s-a temut pentru sănătatea sa și a partenerei de viață după ce au aflat că au intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19, dar din fericire , recuperarea a fost rapidă și nu au existat complicații după ce au aflat că rezultatele testelor de coronavirus au ieșit pozitive.

„M-am speriat rău de tot că nu știam ce să fac. Să vin acasă… ni s-a zis că nu avem ce căuta la copii, la nepoți, unde mă duc? Am vrut prima dată să-mi găsesc o pensiune pe la mare, să mă izolez pe acolo, dar zic „nu, mă duc la București”. Și mi-am găsit la urmă la niște prieteni pe la Predeal și am stat acolo 10 zile după ce am ieșit din spital că îmi era frică să vin acasă”, a continuat spus Nea Marin.

Mesajul dureros pe care i l-a transmis Nea Marin lui Liviu Vârciu

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 161 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos