DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Mesajul transmis de bărbatul care şi-a bătut copilul şi a fost plasat sub control judiciar: “Nu trebuia să o fac”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Tatăl care şi-a bătut cu sălbăticie copilul, în timp ce mama privea nepăsătoare, nu are scuze, dar… îşi caută. Bărbatul spune că cei din jur l-au făcut să-şi iasă din fire. Dă vina pe profesorii care îi atrăgeau atenţia că băiatul nu învaţă. Vedeţi mărturia în care tatăl încearcă să justifice bătaia soră cu moartea şi să aveţi în minte că statul român şi-a declarat încă o dată neputinţa şi l-a lăsat în libertate. 

  • Bărbatul care şi-a bătut copilul a făcut închisoare în două rânduri.
  • Bărbatul care şi-a bătut copilul a fost plasat sub control judiciar pentru că procurorii au nevoie de certificat medico-legal pentru a solicita arestarea.

Tatăl agresor: Doamna învăţătoare, doamna director al şcolii, doamna asistentă care este în cadrul Primăriei. Toate îmi spuneau acelaşi lucru – copilul nu învaţă, copilul nu ascultă, că e obraznic, ştiţi, şi am clacat, pe baza nervozităţii.

După 24 de ore în arest, tatăl bătăuş a plecat liniştit acasă. Procurorul l-a lăsat liber din cauza unei proceduri absurde. În cazul violenţei în familie, imaginile bătăii nu au nicio valoare în instanţă, în lipsa unui certificat medico-legal.

Tatăl agresor: Am văzut filmuleţul respectiv, sunt nişte imagini care … nu ştiu ce să zic.

Filmarea care arăta grozăvia a fost făcută de fratele mai mare al copilului lovit. Individul care le este tată spune că e prima dată când face asta.

Tatăl agresor: Nu l-am mai bătut. Cu toate că nu trebuia să o fac nici acum. Acum îmi dau şi eu seama că…

Rudele din partea mamei îl contrazic.

Unchiul băiatului: Au fost bătuţi, când au venit atunci, cu furtunul. A zis ăla mic. Când a venit el din puşcărie. Când a venit, l-a bătut cu furtunul. Era de-aici şi cu tot cu picior.

Bărbatul care şi-a bătut copilul a făcut închisoare în două rânduri

În 2000, individul a ajuns la închisoare pentru furt, dar a fost eliberat condiţionat anul următor. În 2013, s-a întors după gratii pentru că şi-a violat fiica vitregă, de 14 ani, de faţă cu ceilalţi copii. Atunci, ca şi acum, soţia i-a luat apărarea.

În august 2019, bărbatul a fost eliberat în baza recursului compensatoriu şi s-a întors acasă. Copilul de şapte ani, mama, dar şi fraţii lui mai mari se află acum într-un centru de protecţie.

Continua articolul pe ObservatorNews

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde