„Mi-a dat mesaj la 12 noaptea. Eu nu răspund noaptea la telefon”, a comentat George Simion, după ce Rareș Bogdan i-ar fi transmis că dacă are ceva de rezolvat politic trebuie să o rezolve cu el, nu cu familia lui

Fii la curent cu noutățile

Liderul AUR, George Simion, a fost chestionat miercuri seara, în emisiune la România TV, despre rostul periplelor sale pe la casele și familiile unor politicieni și despre agresivitatea cu care aceștia sunt asaltați, moderatorul emisiunii afirmând că ceea ce face președintele AUR acum seamănă cu acțiunile foștilor lideri inchizitori #rezist, care obișnuiau în campaniile lor „anti-psd” să-i urmărească și să-i persecute pe politicienii care astăzi au revenit la guvernare.

În mod expres, moderatorul Victor Ciutacu s-a referit la prezența lui Simion în orașul natal al eurodeputatului liberal Rareș Bogdan, Ocna Mureș.

„Rareș Bogdan ne-a transmis că dacă aveți ceva de rezolvat politic trebuie să o faceți cu el, nu cu familia lui, argument care și mie mi se pare foarte normal”, a spus jurnalistul de la RomâniaTV.

În replică, George Simion a afirmat că și pe el l-a sunat Rareș Bogdan, că i-a dat mesaj la 12.00 noaptea.

„M-a sunat (…) Mi-a dat mesaj la 12 noaptea:Trebuie să vorbim! Eu noaptea nu răspund la telefon. Să intre aici în direct cu noi, dacă vrea să o rezolvăm”, a comentat Simion.

Liderul AUR a mai spus că el nu s-a dus la casa părinților lui Rareș Bogdan, ci într-un loc public din oraș, să vorbească cu „oamenii din localitate care sunt supărați pentru că tatăl politicianului liberal a distrus combinatul din Ocna Mureș, iar acum sunt nevoiți să muncească prin străinătate”.

Citeste integral pe G4media

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.