DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Mihaela Anghel, asistenta medicală vaccinată anti-COVID, primele declaraţii: “A fost cea mai mare emoție”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Mihaela Anghel, asistentă medicală, este prima persoană din România vaccinată anti-COVID. Tânăra de 26 de ani a mărturisit că a fost cel mai nedureros vaccin pe care l-a făcut şi le-a recomandat românilor “să deschidă bine ochii și să se vaccineze pentru a scăpa de această greutate”

  • Mihaela Anghel spune că a fost foarte emoționată.
  • După imunizare, asistenta medicală a declarat că a fost privilegiată să fie aleasă prima vaccinată din țară.

Mihaela Anghel este asistentă medicală generalistă la Institutul Național „Prof. Dr. Matei Balș” , membră a echipei medicale care, în data de 27 februarie, a preluat primul pacient din România confirmat cu virusul SARS-CoV-2.

După imunizare, Mihaela a declarat că a fost privilegiată să fie aleasă prima vaccinată din țară.

“Eu am primit primul pacient. Este începutul sfârșitului pandemiei”, a spus Mihaela Anghel după vaccinare.

Asistenta medicală a mărturisit că nu a durut:

“Este cel mai nedureros vaccin pe care l-am făcut şi le recomand românilor să deschidă bine ochii și să se vaccineze pentru a scăpa de această greutate. Să nu mai aștepte să se îmbolnăvească ei sau cei dragi, ca să îți dea seama că există această boală”.

Mihaela Anghel spune că a fost foarte emoționată.

“Cred că a fost cea mai mare emoție. Nu am știut cum să reacționez. Nu am întrebat de ce am fost aleasă. Simt și sper să fie sfârșitul acestei pandemii”, a mai spus asistenta.

A început campania de vaccinare împotriva COVID-19

Sursa ObservatorNews

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde