DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Mihaela Bilic nu va mai apărea în emisiunea „Arena Bucătarilor”, de pe Pro TV

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Mihaela Bilic, medic nutriționist, a anunțat că nu va mai face parte din noul sezon Arena Bucătarilor, emisiunea culinară de pe Pro TV.

Bilic a postat în weekend un mesaj pe Facebook, în care a anunțat că nu va mai apărea în producția de pe Pro TV din martie. Ea susține că producătorul emisiunii nici nu a înștiințat-o de schimbările din perioada următoare.Publicitate

Bilic a prezentat Arena Bucătarilor timp de cinci ani, emsiunea fiind în trecut la Kanal D, iar de ceva timp a ajuns la Pro TV. Recent s-a încheiat sezonul 10, iar din martie va începe al 11-lea sezon.

La începutul anului, Mihaela Bilic s-a implicat într-un proiect online al Mega Image, alături de vloggerul Bogdan Techeș. Cei doi vor explica copiilor, într-o serie de clipuri video, cum să își formeze un stil de viață sănătos. Detalii, AICI

De asemenea, Bilic prezintă la Gold FM și emisiunea „Sănătate și nutriție”, în intervalul 22:00-00:00. Detalii, AICI.

Mihaela Bilic nu a putut fi contactată pentru mai multe detalii.

Mesajul Mihaelei Bilic pe Facebook

„Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunț că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii “Arena bucătarilor”.

Noul sezon va debuta într-o altă formulă. nu mă întrebați cine o să facă parte din echipă, nici eu nu știu. Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviință să mă anunțe că încetăm colaborarea, cu atât mai puțin să-mi dea vreo explicație… așa că sunt la fel de curioasă ca și voi cine o să-mi ia locul.

Probabil puțini știu că proiectul “Arena bucătarilor” nu este o producție Protv, ci o emisiune creată/finanțată de Selgros, difuzată cu mulți ani în urmă la Kanal D și apoi la Protv.

Pentru mine cei 5 ani de colaborare au reprezentat o experiență extraordinară, formatul în sine fiind unul curat, necondiționat de publicitate, unic pe piața românească.

Nu am crezut că un medic nutriționist poate să-și găsească locul într-o bucătărie și să completeze într-un mod pozitiv preparatele culinare de excepție care se găteau acolo. Însă “rețeta” s-a dovedit a fi o reușită!

Am făcut o echipă frumoasă cu Liviu Preda, a cărui prezență mi-a lipsit mult anul trecut. Acum a venit rândul meu să vă mulțumesc că ne-ați fost alături și să vă spun la revedere, cu speranța că ne vom revedea cu alte ocazii/ în alte emisiuni, cel puțin la fel de interesante. Iar “Arenei bucătarilor” îi doresc succes, oricare ar fi formula în care va continua.”

Sursa: www.paginademedia.ro

 122 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos