DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Mihaela Tatu, totul despre depresie și problemele sale de sănătate. Când va reveni în televiziune

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Mihaela Tatu este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Emisiunea pe care a prezentat-o ani la rând la Acasă TV, „De 3x femeie”, a făcut furori și i-a adus un succes considerabil, însă problemele de sănătate au determinat-o să se retragă din acest domeniu și să se reprofileze. Ea este acum speaker motivațional, se implică mult în domeniul comunicării și este mulțumită de viața ei. Într-un interviu pentru Fanatik, ea a vorbit despre cum au decurs lucrurile în ultima perioadă, dar și despre cele mai neplăcute experiențe prin care a trecut.

Mihaela Tatu s-a luptat cu depresia

Mihaela Tatu este una dintre cele mai de succes femei din România. Celebra fostă prezentatoare TV a dispărut din lumina reflectoarelor de câțiva ani din cauza unor probleme mari de sănătate, care au determinat-o să renunțe la toate evenimentele la care obișnuia să participe și să ia o altă cale.

După operația de fibrom și una la genunchi, viața ei s-a schimbat complet. Mihaela Tatu a mărturisit pentru Fanatik că s-a luptat o perioadă bună cu depresia, din cauza faptului că problemele de sănătate, mai exact operația la genunchi, nu i-a mai permis să fie aceeași persoană activă ca înainte și i-au schimbat complet obiceiurile.

Astfel, Mihaela Tatu, o iubitoare de sport, de călărie, schi sau dans, a fost nevoie să renunțe la toate acestea pentru a se proteja și nu a-și pune viața în pericol. Deși a fost greu să treacă brusc la un alt stil de viață, ea a găsit o cale să își revină, iar credința și determinarea au ajutat-o cel mai mult. Fiica sa a fost cel mai mare sprijin și continuă să fie alături de ea și acum.

Sursa + Articol integral pe Huff.ro

 225 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos