DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Milionarul care a omorât cu Jaguarul un tânăr pe o trecere din Cluj, condamnat cu suspendare: “A simţit doar o uşoară vibrație a maşinii”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Omul de afaceri clujean care, în 25 iunie 2019, a omorât cu maşina un tânăr de 33 de ani, pe trecerea de pietoni, lăsând orfan un copil de doar câteva luni, nu va sta nicio zi la închisoare. Instanţa l-a condamnat la o pedeapsă de 1 an şi jumătate cu suspendare.

  • Victima era tatăl unui băiețel, care avea doar câteva luni în momentul producerii tragediei.
  • Accidentul mortal a fost filmat de camerele de supraveghere. 

Pe lângă sentinţa uşoară, milionarul nu va mai avea voie să urce la volan timp de doi ani şi va trebuie să achite 330.000 de euro familiei victimei.

Şoferul s-a urcat cu Jaguarul peste tânărul de 33 de ani

Reamintim că în 25 iunie 2019, un tânăr de 33 de ani din Floreşti a murit, după ce un şofer a trecut cu maşina peste el pe o trecere de pietoni dn Cluj.

La volanul unui Jaguar F Pace, SUV de lux în valoare de câteva zeci de mii de euro, Daniel Dumitraş l-a lovit în plin şi l-a strivit sub roţi.

Şoferul se afla cu maşina la 2 metri de bărbatul care traversa pe trecerea de pietoni, regulamentar. Dumitraş a lovit victima virând stânga pe contrasens, peste linia dublă continuă.

Imediat, echipajul de terapie intensivă SMURD a început manevrele de resuscitare. Din păcate, însă, după o oră, medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

Tânărul era tatăl unui băiețel, care avea doar câteva luni în momentul producerii accidentului.

“A simțit o uşoară vibrație a maşinii şi imediat a văzut că o persoană din partea stângă a început să urle”

În motivarea sentinţei Judecătoriei Cluj este prezentată mărturia lui Dumitraş: “A recunoscut săvârşirea faptei şi a descris împrejurările în care a avut loc, declaraţia sa coroborându-se cu celelalte mijloace de probă existente la dosarul cauzei.

Articol integral cu video ObservatorNews

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde