DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Ministerul Apărării intervine, după ce s-a spus că România duce sistemele antiaeriene la granița cu Republica Moldova: Este fake news

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ministerul Apărării Naționale (MApN) avertizează asupra unui fake news, conform căruia sistemele antirachetă românești se îndreaptă spre granița cu Republica Moldova.

Potrivit reprezentanților MApN, imaginile prezentate sunt de la repetițiile de Ziua Națională de anul trecut, informează Mediafax.

„Sisteme de apărare antiaeriană românești prezente în anul 2022 la repetițiile pentru Ceremonia militară de Ziua Națională a României, prezentate în mod fals ca îndreptându-se în prezent către granița cu Republica Moldova”, a transmis MApN.

Reprezentanții ministerului susțin că populația poate verifica veridicitatea unor informații de acest gen, „cu caracter senzaționalist și cu tentă panicardă”, consultând sursele oficiale.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde