DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Ministrul Finanţelor, veşti bune pentru toţi românii: „Nu va mai avea loc, în 2023 şi în 2024, o ajustare masivă a taxelor şi impozitelor”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Adrian Câciu anunţă că vor exista modificări de taxe şi impozite în anii următori doar în măsura în care acestea sunt jaloane PNRR.

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a declarat joi, la Palatul Victoria, despre noi creşteri de taxe şi eliminări ale facilităţilor fiscale, că în 2023 şi în 2024 o ajustare masivă nu va mai avea loc. El a precizat că, pe de altă parte, în PNRR se prevede ca până în 2026, după analiza regimului fiscal, să se intre pe o serie de ajustări, care vor fi anunţate la momentul respectiv.

Ministrul Finanţelor a fost întrebat după şedinţa de Guvern dacă pentru anul 2024 sunt avute în vedere noi creşteri de taxe şi eliminări ale facilităţilor fiscale pentru anumite sectoare. „Eu v-am spus destul de clar şi am fost destul de clar că în 2023 şi în 2024 o ajustare masivă nu va mai avea loc, jalonul din PNRR spunându-ne ce am avut de făcut până în 2023. Pe de altă parte, tot în PNRR se prevede ca până în 2026, după analiza regimului fiscal, să intrăm pe o serie de ajustări”, a spus ministrul Finanţelor.

Ministrul Adrian Câciu a mai arătat că, din punctul lui de vedere, acest lucru va fi făcut, dar vor anunţa după deciziile coaliţiei, dar nu mai devreme de 2024.

CITESTE INTEGRAL PE RTV

 98 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde