DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Minutele revoltătoare: un bărbat care nu purta mască a fost pus la pământ de polițiști, sub ochii și spre disperarea copilului său VIDEO

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un clip scandalos a devenit viral în Cehia, după ce un bărbat care nu purta mască a fost pur și simplu pus la pământ chiar în fața copilului său de polițiști. Ca și în România, și în Cehia masca este obligatorie pe stradă.

Un incident șocant a avut loc în Cehia, după ce un bărbat a fost pus la pământ de doi polițiști în fața propriului copil, ce părea să fie extrem de mic ca vârstă. După ce imaginile au devenit publice, oamenii legii au primit un val de reacții negative pentru gestul lor.

Imaginile sunt scandaloase

Poliția din orașul Uherské Hradiště se confruntă cu un val de critici, după ce o intervenție brutală asupra unui bărbat care nu purta mască a ajuns pe rețelele sociale și a devenit în scurt timp virală, scrie Prague Morning.

Citeste continuarea pe B365.ro

 139 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos