DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Mioara Roman se simte din ce în ce mai rău. Oana a povestit în ce stare este mama ei

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Mioara Roman trece prin clipe foarte grele, având mari probleme de sănătate. Oana Roman s-a destăinuit telespectatorilor Antena Stars, dar și colegelor ei, Roxana Vașniuc, Elena Ionescu și Sânziana Buruiană. Ea a povestit deschis ce se întâmplă cu mama ei și cât de mult se chinuie să aibă grijă de ea.

Mioara Roman se simte tot mai rău, iar Oana are grijă de ea

Oana Roman a trecut prin mai multe episoade dureroase în ultima vreme. A divorțat de soțul ei și a pierdut afacerea pentru care a muncit enorm în ultimii ani. Pe lângă asta, mama ei, Mioara Roman, a început să se simtă tot mai rău. Oana este cea care o îngrijește și o duce la medic ori de câte ori este necesar. Din păcate lucrurile nu stau prea bine pentru fosta soție a lui Petre Roman.

Oana și-a făcut curaj și a recunoscut că trece prin clipe grele și deseori este dificil să se descurce cu toate. Trebuie să aibă grijă de fetița ei, dar și de mama ei care este într-o situație deosebită și nu își mai poate mișca o mână deloc. Astefel vedeta este cea care trebuie să o îmbrace, să o aranjeze, să o ajute să ajungă la doctor.

„La 15:30 ajung cu mama la spital. I-am amânat un pic… Trebuia să fiu la 15:00, dar i-am sunat și am zis că o să întârzii. Mama nu-și poate mișca o mână, nu se poate îmbrăca singură. Trebuie să mă duc să o aranjez, să o îmbrac, să o aranjez, să o iau, să o pun în mașină, să o dau jos din mașină, să intru cu ea acolo. La mine durează, e un proces destul de complicat cu mama. Dacă era femeia astăzi, o îmbrăca ea și o aranja, dar vine după 16:00 și trebuie să mă duc eu”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Sursa Fresh24.ro

 285 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos