Mirel Rădoi a fost confirmat cu Covid-19. Ce se întâmplă acum cu selecționerul României

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Selecționerul României a fost confirmat cu coronavirus. Echipa Națională a primit o lovitură dură chiar înaintea debutului în preliminarii Campionatului Mondial 2022. Testul pentru depistarea coronavirusului în cazul lui Mirel Rădoi a ieșit pozitiv. Selecționerul speră să fie vorba despre o eroare.

Mirel Rădoi a fost confirmat cu coronavirus

Mirel Rădoi a declarat că își dorește din tot sufletul să fie o eroare și să nu aibă coronavirus. Vestea infectării sale a venit ca un trăsnet înaintea debutului în preliminarii Campionatului Mondial 2022.

Miercuri, 17 martie, Rădoi trebuia să susțină o conferință de presă la Casa Fotbalului, chiar pe tema startului preliminariilor Campionatului Mondial 2022. Din motive evidente, evenimentul a fost anulat.

Selecționerul României este asimptomatic. El s-a testat luni, 15 martie, iar rezultatul a arătat că este infectat cu coronavirus.

„Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a declarat Mirel Rădoi.

Sursa Fresh24.ro

Loading