Mirela Vaida, atacată din nou cu bolovani. Martorii au cerut ajutor la 112 VIDEO

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, a trecut din nou prin momente de panică, în direct. Se pare că atacatoarea ei, Antoanela, a revenit în forță. De această dată nu a dat buzna dezbrăcată în platoul emisiunii, ci a distrus mașina prezentatoarei!

Mirela Vaida se teme din ce în ce mai mult pentru viața ei și a familiei. De când i-a luat locul Simonei Gherghe la Antena 1, viața Mirelei Vaida a devenit un coșmar. Anul trecut, în plină emisie, aceasta s-a trezit cu o femeie dezbrăcată, care a aruncat cu bolovani în ea și a fost la un pas să o nimerească. Când a crezut că situația a revenit la normal și femeia s-a potolit, astăzi a avut parte de o nou episod neplăcut.

Cu puțin timp în urmă, paznicul de la studiourile de televiziune a mărturisit că a văzut-o pe aceeași Antoanela care i-a spart parbrizul mașinii, tot cu bolovani.

Din fericire pentru Mirela, bărbatul a reușit să intervină pentru ca răufăcătoarea să nu distrugă definitiv automobilul. A fost anunțată imediat poliția dar, din nefericire, aceasta a venit mult mai târziu, când atacatoarea dispăruse.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 92 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.