DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Mirela Vaida, în lacrimi la Acces Direct: „Trebuie să plătim cu viața?”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1, Mirela Vaida, a fost agresată în emisiunea de vineri 19 martie de către o femeie dezbrăcată care a dat buzna în platou. După acest incident prezentatoare a depus plângere la Poliție și, în emisiunea de astăzi, a dat detalii despre tot ce s-a întâmplat. Mirela a apărut cu lacrimi în ochi mărturisind că ea doar își face meseria și nu trebuie să plătească cu viața pentru asta.

Ce se întâmplă chiar acum cu Mirela Vaida

Prezentatoarea pare a fi de-a dreptul traumatizată după incidentul de vineri și a declarat cu lacrimi în ochi că își dorește să rămână în viață pentru a-și crește cei trei copii. Discursul ei i-a emoționat pe fanii care o susțin cu ardoare, deși există speculații în mediul online că totul a fost regizat.

Mirela Vaida s-a arătat a fi extrem de afectată de cele întâmplate și a ținut să le mulțumească telespectatorilor pentru toată susținerea. Totodată, ea i-a condamnat pe toți cei care consideră că momentul a fost unul regizat.

“Am crezut că sunt mai puternică, dar nu sunt. Sunt foarte afectată de cele întâmplate. Nici nu am vrut să mă machiez astăzi. Vreau să le mulţumesc celor de acasă pentru susţinere. Este fără precedent ce s-a întâmplat. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt aici, că nu s-a întâmplat ceva cu adevărat dramatic. Sunt foarte mulţi oameni care cred că e o făcătură, nu mă interesează acest lucru, fiecare e liber să creadă ce vrea.

Mi se pare un scenariu diabolic, mă doare că cineva doreşte răul cuiva. Părinţii mei îşi fac mari griji pentru mine, am trei copii mici. Nu confundaţi omul cu prezentatorul! Noi doar prezentăm nişte fapte. Faceţi ce vreţi în online, dar nu fizic. Vreau doar să îmi apăr viaţa pentru cei trei copii pe care îi am”, a spus, printre lacrimi, Mirela Vaida.

Citeste continuarea pe HUff.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde