DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Mirela Vaida: Nu mă așteptam ca ai mei copii să facă asta

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Mirela Vaida, îndrăgita prezentatoare de la Acces Direct, și-a luat vacanță. Aceasta împreună cu familia sa și copiii s-au deplasat în Poaia Brașov pentru o vacanță bine meritată. Prezentă în fiecare zi pe micile ecrane ale telespectatorilor, de luni până vineri, cu o emisiune de 2 ore și greu de prezentat, Vaida a obosit și simțea nevoia unei vancațe.

Mirela Vaida a stat 4 ore pe pârtie cu copiii

Profitând de zăpada acumulată la multe, Mirela Vaida și întreaga sa familie s-au dus pe pârtie. Aceasta a mărturisit pe o rețea de socializare că nu se aștepta ca ai săi copii să reziste 4 ore pe pârtie. A fost extrem de bucuroasă să vadă că familia sa s-a bucurat de zăpadă și s-au distrat pe cinste, după cum a mărturisit pe  contul ei de Instagram.

Este prima iesire in formula completa, dupa mai bine de un an de pandemie! Suntem in Poiana Brasov pentru 2 zile de ski in familie!

Nu mi-am imaginat ca ai mei copii, de la mic la mare, vor rezista mai bine de 4 ore pe partie fara sa se planga!Mirela Vaida și-a dat cei 3 copii la lecții de schii pentru a se bucura de zăpada în vacanță

Mirela Vaida și-a dat cei 3 copii la lecții de schii pentru a se bucura de zăpada în vacanță

Ne-a fost dor de vacante, de timp pentru noi, de oameni, de locuri, de tara asta frumoasa! Chiar daca stam doar 2 zile, ne-am deconectat si ne simtit minunat!

Multumesc, @aureliusimparatulromanilor pentru ospitalitate, pentru camerele generoase, pentru conditiile ireprosabile, personal atent si mancarea delicioasa! Abia astept sa ne intoarcem! Ce bine ca mai e si maine!” a declarat Mirela Vaida pe contul ei de Instagram.

S-au cazat la un hotel de lux de 5 stele

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 251 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos