Modificări în programele de examen pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională. Anunț Ministrul Educației

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un nou anunț vine vineri, 5 februarie 2021, de la Ministrul Educației. Cu doar 3 zile înainte de începerea semnestrului 2, ministrul Educației Sorin Cîmpeanu anunță că apar schimbări în programele de examen pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională 2021.

Ministerele Educației și Sănătății au modificat documentul care aprobă setul de reguli pentru redeschiderea școlilor și grădinițelor în România.

Programe de examen pentru Bacalaureat 2021 și Evaluarea Națională 2021

„Am semnat ordinul de ministru pentru adptarea la realități a examenelor de bacalaureat și evaluare naționale , conform cu relitățile acestui an, va fi publicată azi în Monitorul Oficial”, a anunțat Sorin Cîmpeanu

„DSP-urile au anunțat încă de dimineață împărțirea școlilor pe scenarii, avem un plan ministerul Educației va monitoriza împreună cu autorităților locale respectarea regulilor pentru a asigura o stare cât mai bună pentru școlile din România. Știm și când vor fi suspendate cursurile, este prevăzut asta în ordinul de ministru. Aș vrea să precizez încă o dată, elevii cu vulnerabilități nu trebuie să-și prelungească adeverințele medicale, iar acestea pot fi transmise electronic către profesori. A doua categorie exceptată sunt elevii care au persoane în familie cu vulenrabilități cronice. A treia recomndare pentru copiii care prezintă simptome specifice cât de mici se recomandă să nu fie trimiși la școală, nu trebuie decât informat cadrul didactic, NU se vor pune absențe”, a explicat ministrul educației.

Sursa articol Huff.ro

Loading