DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Mohammad Murad, patronul Phoenicia, îl face praf pe George Simion! „Sunt cel puțin 50 de generali în jurul lui!”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Mohammad Murad, copreședintele ALDE, a dezvăluit cine se află în spatele lui George Simion, liderul AUR, și a explicat de ce nu se implică politicienii în problemele cu care se confruntă românii de ani de zile.

Mohammad Murad a explicat că, odată ajunși în vârf, politicienii nu mai fac nimic, în timp ce consilierii le spun că totul merge bine.

„Când ajung acolo, politicienii își pun vată în urechi si nu fac nimic. Și au 10 consilieri care le spun că sunt minunaț”, a afirmat omul de afaceri Mohammad Murad, invitat special la Culisele statului paralel, la Realitatea PLUS.

Mohammad Murad a explicat și motivele din spatele renunțării la colaborarea cu George Simion. „Am învățat un lucru prin 2014. Când se întâlnea un om de afaceri cu un politician era clar că îi dă bani, omul de afaceri, politicianului. Întâlnirile mele cu George Simion au fost normale, am avut ocazia să-l cunosc. L-am primit cu mare placere, l-am ascultat, avea idei să facă ceva pentru țară. Pentru mine, orice, oricine are un mic potențial, e important să învăț de la el. Indiferent a cui e initiativa, să fie cu folos, că România are nevoie de o reconstrucție”, a declarat Mohammad Murad, la Culisele statului paralel.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 266 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos