Momente dificile pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Cei doi părinți se gândesc să apeleze la un psiholog pentru fiica lor cea mică: “Nu știm ce să facem…”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se confruntă cu o problemă cu fiica lor cea mică.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastra. Cei doi îndrăgostiți au împreună și două fetițe, Victoria și Iris, care îi împlinesc din toate punctele de vedere. Însă, se pare că de curând, fiica cea mică a prezenatatoarei de televiziune se confruntă cu o problemă destul de serioasă. 

about:blankhttps://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.443.0_en.html#goog_1735874569

about:blankhttps://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.443.0_debug_en.html#goog_1571127866

În cadrul unei emisiuni, frumoasa brunetă a recunoscut faptul că Iris, mezina familiei, se confruntă cu o problemă, pentru care aceasta se gândește să apeleze la psiholog. Mai exact, fiica cea mică se dezbracă de haine pe timpul nopții, iar părinții sunt disperați pentru că nu cunosc motivul pentru care micuța face asta. 

De ceva timp, nu știu care e faza, dar Irisse dezbracă de haine pe timpul nopții. Nu știm ce să facem, am întrebat doctorii și au zis că o să îi treacă. Dar când te trezești dimineața este dezbrăcată și nici nu știm cu ce să mai îmbrăcam patul, pătuțul. Cred că trebuie să îi și schimbătul pătuțul’, a povestit Tavi Clonda.

Chiarși Gabriela Cristea este destul de îngrijorată în această perioadă. Prezentatoarea ia în calcul și mersul la psiholog cu fetița ei. 

RECLAMA 8

‘Pătuțul ei îl spăl cam de două ori pe zi, am aruncat până acum vreo patru lenjerii. Nu aveam niciun fel de soluții. Chiar mă gândeam să sun un psiholog pentru bebeluși’, a transmis și Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, declarații despre creșterea micuțelor

Victoria și Iris, cele două fetițe ale cuplului Gabriela-Tavi Clonda, respectă un programdestul de strict. Cele mici au ore fixe în care mănâncă și pentru dormit. 

Sunt foarte strictă cu alimentația și am fost la fel de fixă și cu copiii. Se mănâncă la ore fixe, se doarme la ore fixe, mergem seara la culcare la ore fixe.

Nu sunt chiar atât de fixistă și nu sunt o mamă de-asta, dar am ținut la anumite lucruri, pentru că am înțeles că în viață trebuie să ai și un program. Nu poți fi așa într-un dolce toată viața, a povestit Gabriela Cristea.

Sursa: wowbiz.ro

Loading