DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Momentul altercației dintre jandarmi și mai mulți protestatari, în Brăila. Dosar penal pentru purtare abuzivă, după intervenție

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Observator a obținut imagini cu momentul în care mai mulți protestatari au fost ridicați de jandarmi și duși la secția de poliție, în Brăila, după un protest spontan.

  • Unul dintre protestatari a depus plângere penală pentru purtare abuzivă, în urma intervenției în forță a jandarmilor. Inspectoratul Județean de Jandarmerie a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat

Este anchetă la Jandarmeria Brăila după ce imagini cu un tânăr care ar fi fost bătut de jandarmi şi lăsat într-o baltă de sânge au apărut în spaţiul public. În imaginile devenite virale pe un site de socializare se vede cum bărbatul bătut stă întins pe jos chiar lângă o maşină de intervenţie. Chiar prietenul lui a filmat toată scena.

Se pare că tinerii din imagini făceau parte dintr-un grup de 19 protestatari care au fost ridicaţi de jandarmi şi duşi la secţie pentru a fi sancţionaţi. La Poliţie, unul dintre aceştia a solicitat să depună plângere penală deoarece ar fi avut o altercaţie cu unul dintre jandarmi.

Polițiștii s-au sesizat pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. Şi Parchetul Militar urmează să fie sesizat. Într-un comunicat de presă, Jandarmeria a anunţat că tânărul nu era rănit, ci avea o eşarfă roşie la gât. Nimeni nu a fost internat după acest incident.

Jandarmerie: “Niciunul dintre protestatari nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”

Citeste articolul integral pe ObservatorNews.ro

 137 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos