DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Momentul în care două adolescente din Cluj sunt accidentate pe trecerea de pietoni de un șofer neatent

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Două adolescente, de 15 și respectiv 16 ani, au fost lovite de o mașină, în timp ce traversau regulamentar pe trecerea de pietoni. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Potrivit martorilor, șoferul nu a fost atent la semafor și a trecut pe roșu, moment în care le-a lovit pe cele două fete care traversau regulamentar. Victimele au fost transportate la spital

Incidentul s-a petrecut luni, în jurul orei orei 17. De cum au pășit pe trecere, șoferul de 37 de ani, care nu era atent la condus, le-a izbit în plin. Ambele victime au fost transportate la spital, starea uneia dintre ele fiind destul de gravă.

Pompierii le-au descoperit pe tinere, la locul accidentului, cu suspiciuni de fracturi și plagă cu un traumatism la nivelul capului.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 137 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos