Momentul scandalos în care mascaţii au descins la o adresă greşită şi au intrat cu forţa în casa unor femei din Ilfov

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Dacă în cazul tragediei de la Oneşti, mascaţii au aşteptat până în momentul în care agresorul a început să îi înjunghie pe bărbaţii luaţi ostatici, atunci când gafează aceştia nu mai aşteaptă să se asigure că dau năvală în casa care trebuie.

Aşa se face mascaţii Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române au descins în dimineaţa zilei de miercuri, 3 martie, la o adresa greşită din Clinceni, judeţul Ilfov. Aceştia au intrat cu forţa în curtea unei femei care spune că a şi fost bruscată de trupele speciale.

Femeia şi fiica sa locuiesc în Ilfov şi s-au trezit cu mascaţii în curte încă de la primele ore ale dimineţii. Cele două au fost trezite din somn, ameninţate cu arma, până când trupele de intervenţie şi-au dat seama că se află în locul greşit.

Au confundat casa

De fapt, casa vizată de acţiunea de amploare se afla chiar în spatele locuinţei celor două. Femeia povesteşte că ar fi cerut explicaţii şi a sunat la 112, dar nimeni nu a lămurit-o ce se întâmplă.

Mai mult, mascaţii ar fi ameninţat-o că îi împuşcă animalul de companie. Conducerea Poliţiei Române a anunţat că va investiga intervenţia.

„Mascaţii ne-au bruscat, ne-au ameninţat cu armele lor, au vrut să ne împuşte câinele care ne păzeşte (şi pe noi: “vă împuşcăm şi pe dumneavoastră dacă nu luaţi câinele”). Mascaţii ne-au abuzat, ne-au traumatizat, apoi au plecat liniştiţi către adresa corectă, certându-ne aspru că e vină noastră deoarece nu avem numărul imobilului scris pe poartă.

Citeste continuarea pe ObservatorNews

RECLAMA 8

Loading