DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Monica Pop declara la Antena 3 ca poti sa faci leucemie daca faci vaccin anti COVID.

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Medic oftalmolog si fost manager al celui mai mare spital oftalmologic din Romania, Monica Pop isi spune parerea in legatura cu efectele secundare ale vaccinului anti-COVID, fara sa faca referire la vreun studiu stiintific. Aceasta este total impotriva vaccinarii anti-COVID, sustinand la Antena 3 faptul ca acesta este un vaccin cu efecte secundare, facut pe genunchi.

Monica Pop a fost marti seara present in platoul emisiunii Sinteza Zilei, moderata de catre Mihai Gadea. Alaturi de ea s-au mai aflat si Marius Pieleanu, Mugur Ciuvica, Bogdan Chirieac, Adrian Ursu si Titus Corlatean.

Medicul a fost singura persoana care s-a opus in mod categoric unei eventuale vaccinari anti-COVID-19.

„Va dati seama ca nu! (nr. nu ma voi vaccina). Categoric nu si nici nu voi da vreun sfat cuiva sa se vaccineze atata timp cat acest vaccin e facut in trei luni! „ a declarat Pop.

Zeci de mii de specialisti si peste 170 de centre de cercetare si companii au lucrat in 2020 la dezvoltarea unui vaccine eficient si sigur pentru noul coronavirus.

In momentul acesta, pe plan mondial sunt 54 de vaccinuri in etapa studiilor clinice, care nu au trecut cu brio tesla pe animale si etapa cercetarii de laborator, iar acum sunt testate pe oameni.

Dintre toate acestea, 12 sunt in studii clinice de faza 3, unde eficienta si siguranta se testeaza pe mii de oameni, pentru a verifica inclusiv care sunt potentialele efecte adverse. In studiile acestea, exista si anumite grupuri de control carora li se administreaza placebo in locul vaccinului.

Munca de a gasi un vaccin a inceput inca din luna ianuarie, cu descifrarea genomului SARS-CoV-2. Primele studii clinice de siguranta au inceput in luna martie, iar acum, 12 vaccinuri au ajuns in etapele finale de testare.

Unele dintre aceste studii se vor incheia fara un rezultat clar, altele vor da gres. Dar cateva dintre vaccinuri vor reusi sa stimuleze sistemul imun pentru producerea anticorpilor eficienti impotriva noului coronavirus.

Niciun vaccin nu va fi aprobat pe scara larga pana in momentul in care cercetarile nu ii vor proba siguranta si eficacitatea. Tocmai de aceea, Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat in luna septembrie faptul ca vaccinarea la scara larga a populatiei ar putea incepe incepand cu jumatatea anului 2021, cel mai probabil.

Jurnalistul Adrian Ursu a fost intrebat de Gadea daca se va vaccina atunci cand vaccinul va fi disponibil in Romania iar acesta a raspuns: „Ma voi informa, in momentul de fata n-am informatii„.

In acel moment medical a rabufnit: „Cum n-aveti informatia, domnul Ursu? Cum puteti sa stiti dumneavoastra ce se intampla peste trei ani? Daca faceti leucemie, Doamne freest!, dupa vaccinul asta?! Cum poti sa stiti inductia genetic pe care o face asta…Peste 5 ani ne putem vaccina! „.

Medicul sustine ca este provaccinare, insa nu si in cazul acesta.

”Eu am fost pro vaccine sigur si pentru asta am primit si amenintari cu moartea. Dar acum eu sunt impotriva acestui vaccine! Eu sunt pro unui vaccine, dar nu a unuia facut pe genunchi care poate avea efecte secundare. ”

Incepand de la presedintele tarii la ministrul sanatatii, toate autoritatile, sanitare si politice, au precizat faptul ca vaccinul va fi voluntar.

 209 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos