DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Monstrul din parc. Scene de o violenţă extremă la locul de joacă. Doi copilaşi, agresaţi cu sălbăticie VIDEO

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Scene cumplite au fost surprinse, duminică, într-un parc de joacă din municipiul Hunedoara.

Un bărbat a fost filmat în timp ce a agresat doi copii. UPDATE: Tânărul care a agresat cei doi copii a fost reţinut pentru 24 de ore.

Fiul bărbatului de 29 de ani, un minor de 7 ani, a fost şi el lovit de către tânăr. El a fost solicitat la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru a fi audiat ca victimă a violenţei în familie, în prezenţa reprezentanţilor DGASPC. „Celălalt minor (cel trântit la pământ) are 13 ani şi a rămas internat, pentru investigaţii mai amănunţite (se pare că starea lui este bună).

Minorul de 13 se pare ca se afla în parc neînsoţit. Autorul nu figurează cu antecedente penale şi a fost reţinut pentru 24 de ore”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

S-au extins cercetările şi cu privire la comiterea infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice (fapta fiind comisă în loc public). „Din cercetări rezultă că minorul de 13 ani trântit la pământ este nepot al tânărului agresor (fiul surorii soţiei sale)”, a completat reprezentantul IPJ Hunedoara. Ştirea iniţială: Scene cumplite au fost surprinse, duminică, într-un parc de joacă din municipiul Hunedoara.

Un bărbat a fost filmat în timp ce a agresat doi copii. În imaginile surprinse cu un telefon mobil se poate vedea cum bărbatul se îndreaptă furios către un copil de doar câţiva ani care se dădea pe un leagăn, îl înjură, strigându-i „Vino aici, f… morţii mă-tii” şi îl ridică, strângându-l cu mâinile de gât până deasupra capului, apoi îl trânteşte cu putere pe caldarâm.

VIDEO – Imagini cu impact emoţional

Copilul trântit în cap, în vârstă de 13 ani, a rămas neclintit din cauza durerilor. Câteva secunde mai târziu, în timp ce primul copil zăcea pe jos, filmarea arată cum bărbatul se îndreaptă spre un alt copil, îl înjură şi îi face aceeaşi manevră violentă. Din unele informaţii, cel de-al doilea copil este chiar fiul agresorului. Între timp, maai multe persoane se îndreaptă spre primul dintre copiii agresaţi pentru a-i acorda ajutor, în timp ce acesta rămâne nemişcat. Reconstituire. Sursa: adevarul.ro Copil în stare gravă la spital

Citeste mai mult: adev.ro/qo61gx

 219 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos