Moroșanu, după ce „călărețul” Sergiu a vândut casa: Mă duc să vorbesc cu el, de ce vrea iar sărac?

„Călărețul” Sergiu Ciobotariu a primit, în urmă cu an, o casă și 5.600 de euro, în urma unei campanii umanitare pe care a lansat-o Cătălin Moroșanu. La începutul lunii aprilie, tânărul a declarat că a vândut imobilul din cauza dificultăților financiare.

În primă instanță, echipa care administrează paginile de social media ale luptătorului a oferit o reacție pe Facebook. Acum, la câteva săptămâni după eveniment, Cătălin Moroșanu a rupt tăcerea. Sportivul a hotărât să discute cu Sergiu pentru a afla cu exactitate motivul pentru care acesta a înstrăinat casa și a dezvăluit că se aștepta cumva la acest deznodământ.

„Când o să mă duc la Iaşi o să am o discuţie cu el şi o să îl întreb: <Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?> Sunt foarte dezamăgit. Eu aveam semnale că ar vrea să facă chestia asta. Chiar m-a sunat cineva care voia să cumpere casa lui Sergiu. Şi i-am zis: <Cum să cumperi casa lui Sergiu? Nu îţi vând casa lui Sergiu pentru că e luată din donaţii>. Una la mână!

Banii au fost strânşi din donaţii. Sute de mii de români au pus mână la mână să îi îndeplinească visul unui om. Acum ce fac? Îmi bat joc de banii lor? De dorinţa lor de a ajuta pe cineva? Nu am fost de acord să vând casa pentru că trebuia semnătura mea.

Citeste continuarea pe Newsweek.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos